CONCURSUL DE CULTURA GENERALA “STII SI CASTIGI” SI-A ADJUDECAT CASTIGATORII

CONCURSUL DE CULTURA GENERALA “STII SI CASTIGI” SI-A ADJUDECAT CASTIGATORII

Demarat în urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, concursul de cultură generală între licee “ȘTII ȘI CÂȘTIGI” şi-a desemnat câştigătorii, luni 20 aprilie.
Organizat de Consiliul Local al Tinerilor și Consiliul Local al Seniorilor, cu sprijinul Primăriei Municipiului Giurgiu și al Bibliotecii Județene I.A. Bassarabescu concursul s-a bucurat încă de la început de popularitate în rândul tinerilor de liceu, dornici să-şi etaleze cunoştinţele acumulate pe tot parcursul anilor de studii.
La faza finală a concursului “ȘTII ȘI CÂȘTIGI” au participat câştigătorii etapei pe liceu, câte un reprezentant al fiecărei clase de a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a de la Liceul Tehnologic “Ion Barbu”, Liceul Teoretic „Tudor Vianu”, Liceul Teoretic „Nicolae Cartojan”, Colegiul Național „Ion Maiorescu” și Seminarul Teologic „Teoctist Patriarhul”.
Finaliştii au trebuit să răspundă la întrebări din istorie, geografie, literatură sau alte domenii pe care aceştia le au în programa şcolară, acestea fiind formulate pe loc de doctorul Cosmin Georgescu. Pentru fiecare răspuns corect, participanţii au primit câte un punct din partea juriului, iar la finalul competiţiei elevii care au acumulat cele mai multe puncte au fost declaraţi câştigători.
La faza finală a concursului, care s-a desfăşurat în sala de spectacole a Centrului Cultural „Ion Vinea”, a fost prezent şi primarul Nicolae Barbu, căruia i s-au alăturat reprezentanţi ai Consiliului Local al Tinerilor, Consiliului Local al Seniorilor, respectiv inspectorul şcolar general şi de asemenea cadre didactice.
Andra Cristea, Alexandru Preda, Andra Moisei şi Cătălin Necula sunt cei patru câştigători ai concursului “ȘTII ȘI CÂȘTIGI”, aceştia primind din partea Primăriei Municipiului Giurgiu și a Bibliotecii Județene I.A. Bassarabescu cărţi şi câte un voucher de 200 de lei.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul LUCRARILE DE REPARATII SI DE PLOMBARE CONTINUA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.